CNC frēzēšana

X 600 mm, Y 700 mm, Z 700 mm

Iespējas

Augstas precizitātes CNC frēzēšana ir viens no mūsu daudzajiem pakalpojumiem, ko veicam, izmantojot modernas HYUNDAI WIA iekārtas, lai nodrošinātu izcilus rezultātus. Mūsu frēzēšanas iespējas ir pielāgotas visstingrāko prasību izpildei, garantējot, ka katra detaļa tiek izgatavota ar maksimālu precizitāti un kvalitāti.

 

Mūsu CNC frēzēšanas iekārtas piedāvā šādus pārvietošanās diapazonus:

 

  • X 600 mm
  • Y 700 mm
  • Z 700 mm

 

Tas nodrošina elastību apstrādāt plašu detaļu un materiālu klāstu. Izmantojot iekārtas, kas nav vecākas par 3 gadiem, mēs izmantojam jaunākos CNC tehnoloģijas sasniegumus, tostarp šķidruma un gaisa dzesēšanas sistēmas, lai uzturētu optimālus apstrādes apstākļus un sasniegtu precīzus, vienmērīgus rezultātus.

Kā tas darbojas

CNC frēzēšana ietver datorvadāmu iekārtu izmantošanu, lai precīzi noņemtu materiālu no sagataves, izveidojot sarežģītas formas un dizainus. Process sākas ar komponenta digitālo modeli, kas tiek pārvērsts mašīnkodā, kas vada frēzēšanas iekārtas kustības. Sagatave tiek droši nostiprināta vietā, un iekārtas griešanas instrumenti pārvietojas pa X, Y un Z asīm, veidojot materiālu atbilstoši dizaina specifikācijām. Mūsu modernās dzesēšanas sistēmas nodrošina, ka instrumenti un sagatave saglabā optimālu temperatūru, novēršot pārkaršanu.