Indukcijas termiskā apstrāde

60kW jauda un 400MHz frekvence

Iespējas

Mēs piedāvājam indukcijas termiskās apstrādes pakalpojumus, kas paredzēti metāla detaļu īpašību uzlabošanai. Izmantojot iekārtas ar 60kW apstrādes jaudu un 400MHz frekvenci, mēs nodrošinām precīzu un efektīvu termisko apstrādi dažādām metāla detaļām. Indukcijas rūdīšana ļauj norūdīt detaļas nepieciešamo daļu, ja nav nepieciešamības visas detaļas termiskajā apstrādē.

 

Šis process ir būtisks, lai uzlabotu cietību un izturību, padarot to ideāli piemērotu komponentēm, kas pakļautas augstam slodzes vai nodiluma līmenim.

Kā tas darbojas

Indukcijas termiskā apstrāde balstās uz Faradeja-Maksvela un Džoula-Lenca likumiem, kas regulē elektriskās enerģijas pārvēršanu augstfrekvences strāvās un tālāk siltumenerģijā. Process sākas ar elektriskās enerģijas piegādi induktoram caur ģeneratoru, radot spēcīgu elektromagnētisko lauku. Kad metāla objekts tiek novietots induktora tuvumā vai iekšpusē, augstfrekvences strāvas iekļūst metālā, radot siltumu materiāla iekšienē. Šī lokalizētā uzkarsēšana ļauj precīzi kontrolēt apstrādi, nodrošinot, ka tikai noteiktas detaļas zonas tiek rūdītas vai mainītas, neietekmējot pārējo materiālu.