SLĪPĒŠANA

Plakano, apaļo un iekšējo virsmu slīpēšana

Slīpēšana ir būtisks process metālapstrādē, kas nodrošina nepieciešamo precizitāti, lai panāktu gludas un precīzas virsmas dažādiem metāla komponentiem. Mūsu uzņēmums specializējas plakano, apaļo un iekšējo virsmu slīpēšanā, nodrošinot augstas kvalitātes rezultātus, kas atbilst stingrākajiem standartiem. Mūsu gadiem ilgā pieredze ļauj mums katru projektu izpildīt ar maksimālu precizitāti un termiņu ievērošanu.

 

Mūsu slīpēšanas iespējas ietver plakano virsmu slīpēšanu, kas var apstrādāt detaļas ar izmēriem līdz L 1000 mm, H 400 mm un W 400 mm. Apaļo virsmu slīpēšanai mēs apstrādājam detaļas ar maksimālo diametru 200 mm un garumu līdz 700 mm. Papildus tam, mūsu iekšējo diametru slīpēšanas pakalpojumi nodrošina detaļu apstrādi ar izmēriem līdz D 150 mm un L 300 mm, ļaujot mums apmierināt plašu slīpēšanas vajadzību spektru.

Kā tas darbojas

Slīpēšana ietver abrazīvu disku izmantošanu, lai noņemtu materiālu no sagataves virsmas, sasniedzot vēlamo raupjumu un izmērus. Plakano virsmu slīpēšanā sagatave tiek nostiprināta uz magnētiskās plāksnes vai stiprinājuma, un slīpēšanas disks pārvietojas pāri virsmai padarot to gludu un plakanu. Apaļo virsmu slīpēšanā, kas pazīstama arī kā cilindrisko virsmu slīpēšana, sagatave tiek griezta, kamēr slīpēšanas disks noņem materiālu, lai sasniegtu nepieciešamo diametru un virsmas raupjumu. Iekšējo virsmu slīpēšanā tiek izmantots mazāks slīpēšanas disks, lai sasniegtu precizitāti tolerancēs.