TERMISKĀ APSTRĀDE

Izmēri līdz L 800 mm, H 400 mm, W 550 mm

Mūsu uzņēmums specializējas termiskās apstrādes pakalpojumos metālam un tēraudam, piedāvājot dažādus procesus, lai uzlabotu šo materiālu īpašības un veiktspēju. Mēs strādājam ar temperatūrām no 200°C līdz 1050°C, kas ļauj mums pielāgot apstrādi katra projekta specifiskajām prasībām. Mūsu termiskās apstrādes iespējas ļauj apstrādāt detaļas ar izmēriem līdz L 800 mm, H 400 mm un W 550 mm, nodrošinot daudzpusību dažādu lietojumu gadījumos.

 

Piedāvājam dažādus termiskās apstrādes procesus, tostarp degšanu, rūdīšanu, normalizēšanu, atslābināšanu un kriogēno apstrādi. Katrs no šiem procesiem ir paredzēts, lai sasniegtu konkrētas materiāla īpašības, piemēram, palielinātu cietību, izturību vai samazinātu spriegumu, atkarībā no komponenta vajadzībām.

Kā tas darbojas

Termiskā apstrāde ietver kontrolētu metāla karsēšanu un dzesēšanu, lai mainītu tā fizikālās un dažreiz arī ķīmiskās īpašības. Process sākas ar metāla uzkarsēšanu līdz noteiktai temperatūrai 200°C līdz 1050°C diapazonā, atkarībā no vēlamā rezultāta.

 

Degšana parasti tiek izmantota, lai attīrītu metāla virsmu, sadedzinot piemaisījumus.

Rūdīšana ietver metāla uzkarsēšanu līdz augstai temperatūrai un pēc tam strauju atdzesēšanu, parasti ūdenī vai eļļā, lai palielinātu cietību un izturību.

Normalizēšana ietver metāla uzkarsēšanu līdz noteiktai temperatūrai, pēc tam ļaujot tam dabīgi atdzist gaisā, kas uzlabo graudu struktūru un palielina izturību.

Atslābināšana, jeb spriegumu atslābināšana, ietver metāla uzkarsēšanu līdz zemākai temperatūrai, lai samazinātu iekšējos spriegumus, būtiski nemainot materiāla struktūru.

Kriogēnā apstrāde ir specializēts process, kas ietver metāla atdzesēšanu līdz ļoti zemām temperatūrām pēc termiskās apstrādes, lai vēl vairāk palielinātu cietību un nodilumizturību.